Andra și Cătălin Măruță s-au răcit de finul Pepe? Care ar fi motivul: „Nu mă justific”

09 06. 2024, 09:00

S-a răcit relația în familia Andra și Cătălin Măruță. Nașii s-au îndepărtat de finul Pepe, după ce acesta a divorțat de Raluca Pastramă.

Andra și Cătălin Măruță i-au devenit părinți spirituali lui Pepe, odată ce artistul s-a căsătorit cu Raluca Pastramă. Cei doi i-au botezat fetițele, iar relația lor cu finii era una extrem de apropiată. Artistul a divorțat însă după opt ani de căsătorie de mama copilelor sale, iar la scurt timp, și relația sa cu nașii a avut de suferit.

Andra și Cătălin Măruță „au divorțat” și ei de finul Pepe

„Pepe nu e genul care să se certe cu cineva. Nu, nu s-a certat nici cu Cătălin Măruță și nici cu Andra. Au păstrat mereu o relație civilizată. Doar că între cei trei a intervenit o ruptură, relațiile dintre ei s-au răcit.

Nu se mai vizitează ca pe vremuri. Se sună doar cu ocazia diverselor evenimente de familie, pentru a-și face urări, dar nu mai petrec timp împreună”, a declarat în exclusivitate pentru CANCAN.RO o persoană apropiată acestora.

„Nașul băiețelului lui Pepe a fost fratele său cel mare. Andra și Măruță au fost puși n fața faptului împlinit. Nici măcar nu au fost întrebați dacă-și doresc să-l creștineze tot ei și pe junior”, a adăugat aceeași sursă.

Contactat pe marginea acestui subiect, Pepe nu a confirmat, dar nici nu a infirmat această ruptură, preferând să dea o declarație evazivă, care lasă loc de interpretări.

„Nu stau să mă justific pentru o astfel de informație”, a declarat Pepe pentru  CANCAN.RO.